Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

LEONTINA, GOCA TRŽAN I LJILJANA JAKŠIĆ PODRŽALE HUMANITARNU AKCIJU DODELE BESPLATNIH VANTELESNIH OPLODNJI

 

Pevacica Leontina se obraca prisutnim parovimaDevetu humanitarnu akciju dodele vantelesnih oplodnja koju je u susret Uskrsu organizovala Specijalna bolnica "Beograd" u Dečjem kulturnom centru obeležila je i velika podrška koju su svojim prisustvom i rečima dali i specijalni gosti.

Akciju su svesrdno podržale pevačice Goca Tržan i Leontina Vukomanović koja je u veoma emotivnom obraćanju prisutnima rekla da je izuzetno značajno da se ovakve akcije realizuju i da je najlepši zvuk na svetu bebin plač. Goca Tržan je zbog bolesti bila sprečena da prisustvuje, ali  se prisutnima obratila telefonom i dala svoju nesebičnu podršku.
Događaju je prisustvovala i glumica Ljiljana Jakšić sa ćerkom Darjom, koju je zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobila u 52. godini poručivši svim prisutnim parovima da je najvažnije da istraju u želji da se ostvare kao roditelji.

Prof. dr Radulovic sa bracnim parom Deverdem i njihovim blizancimaLepu i veoma emotivnu atmosferu koja je vladala u prepunoj sali Dečijeg kulturnog centra, na najlepši način su uveličali dvomesečni Luka i Luna Deverdek, blizanci koji su došli na svet zahvaljujući besplatnom programu vantelesne oplodnje koji su njihovi roditelji dobili u prošlogodišnjoj uskršnjoj akciji, kao i Aleksandra Stojanović koja je pre 22 godine rođena zahvaljujući programu VTO koji je uradio naš tim, a koja je mama jednogodišnjeg Luke, prve bebe u Srbiji iz tzv. druge generacije vantelesne oplodnje. 

 

Više od 300 zainteresovanih učestvovalo je u ovoj humanitarnoj akciji koja je simbolično počela u 5 do 12, kako bi se i na taj način ukazalo na nužnost pružanja podrške parovima, koji šansu da se ostvare kao roditelji dobijaju kroz programe VTO za koje najčešće nemaju dovoljno sredstava. Vantelesnu oplodnju ovaj put, kao uskršnji dar, dobili su bračni parovi Vulić i Petrović.


Prof. dr Radulovic, Ljiljana Jaksic sa cerkom Darijom i dobitnici programam VTOSpecijalna bolnica "Beograd“ u svakoj humanitarnoj akciji tri puta godišnje izvlači jedan par kome dodeljuje besplatan program VTO, a kao član Baby kluba učestvuje i sa trećinom sredstava za svaku sledeću vantelesnu oplodnju koju podrži i neka druga organizacija. I ovoga puta to je bio
“Miter international“, pa su dodeljena dva besplatna programa.

 

© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare