Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

LJILJANA JAKŠIĆ I ĆERKA DARIJA GOŠĆE EMISIJE PRAKTIČNA ŽENA (VIDEO)

Ljiljana Jaksic i cerka Darija u emisiji Prakticna zena

"Važno je verovati, biti uporan i čuvati dobre ljude koje imate oko sebe" kaže glumica Ljiljana Jakšić koja je ostvarila najveći životni san kada je dobila ćerku Dariju u čijem odrastanju sada beskrajno uživa.

U emisiji Praktična žena Ljilja je pričala o svom pozitivnom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom, trudnoći i roditeljstvu u zrelim godinama, ali i Specijalnoj bolnici "Beograd" i čuvenom profesoru Raduloviću koji je pomogao da tu najveću želju i ispuni.

Trogodišnja Darija je, takođe, ovom prilikom dala nemerljiv doprinos  emisiji Praktična žena samom svojom pojavom, ali i besprekornim recitacijama u kojima su uživali svi gosti u studiju, kao i televizijski gledaoci. 

Da podsetimo, Ljiljana je 26. novembra 2013. godine je, carskim rezom, rodila zdravu i pravu devojčicu nakon trudnoće ostvarene uz pomoć postupka vantelesne oplodnje koju je uradio tim Specijalne bolnice "Beograd" na čelu sa prof. dr Slobodanom Radulovićem.

"Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost", rekla je Ljilja tada po izlasku iz porodilišta.

Sreća je moguća. 

Pogedajte i uživajte.

 

© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare