Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

VANTELESNA OPLODNJA O TROŠKU RFZO U 2017. GODINI

Preslatka beba sa plavim ocima se smejeSpecijalna ginekološka bolnica "Beograd", prva licencirana privatna klinika u ovoj oblasti u Srbiji, sklopila je i ove godine sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje Ugovor po kome će parovi i u ovoj klinici moći da obave vantelesnu oplodnju o trošku države. Svim ovim parovima Specijalna bolnica "Beograd" besplatno daje i sve prateće programe koje klinika primenjuje, kao što su program akupunkture, psihološko i savetovalište o ishrani.

"Kod nas nema čekanja i već smo počeli prijem prijava parova koji su kod RFZO ispunili uslove za vantelesnu oplodnju o trošku države" – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, jedan od naših najpriznatijih stručnjaka u oblasti humane reprodukcije.

Strucni tim bolnice BeogradPoznata kao bolnica koja je prva u svim segmentima humane reprodukcije u Srbiji, Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" ima izuzetno visok stepen uspešnosti oplodnje i primenjuje najsavremenije postupke koji uključuju i bioinkubator sa permanentnim embrio monitoringom koji dodatno povećava šanse za uspešnost postupka.

© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare