Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

GRBIĆI DOBILI BESPLATNI PROGRAM VTO KAO NOVOGODIŠNJI DAR

Bračni par Grbić dobio je kao novogodišnji dar besplatni program vantelesne oplodnje, Specijalne ginekološke bolnice "Beograd".

Prof. dr Radulovic, Ljiljana Jaksic i Grbici koji su dobili VTO program na poklonUmesto bilo kakvih reči Mariji Grbić (35) potekle su suze radosnice.

"Nisam očekivala da će baš nas da izvuku ali mi je suprug rekao da će se to sigurno desiti. Presrećna sam!" – rekla je Marija.

Sreću ovom bračnom paru donela je glumica Ljiljana Jakšić, koja je upravo zahvaljujući programu vantelesne oplodnje u ovoj bolnici, prošlog meseca postala mama devojčice Darije.

"Borite se za nešto veliko i lepo. Imajte vere u sebe i stručnu ekipu ove bolnice, koja je postala moja najdraža kuća, jer mi je ostvarena decenijska želja – da se ostvarim u ulozi majke."- rekla je Ljiljana.

Specijalna bolnica "Beograd" ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.

"Mi smatramo da je u vremenima krize više nego ikad, važno pomoći ljudima koji žele da se ostvare kao roditelji, a nisu u stanju da sami finansiraju postupak vantelesne oplodnje. Na ovaj način dajemo svoj doprinos veri da će naredna godina biti godina lepih vesti" – kaže prof. Dr Slobodan R. Radulović, jedan od najvećih stručnjaka u oblasti humane reprodukcije.

Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%, a predstavlja i deo Konzorcijuma koji je sa RFZO potpisao Ugovor o postupku vantelesne oplodnje o trošku države i spremna je da odmah, bez čekanja, prihvati sve parove koji izraze želju da postupak obave u ovoj klinici.

 

Foto izvor: Kurir

© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare