Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

VASKRŠNJI PRAZNICI DONELI BESPLATNU VANTELESNU OPLODNJU BRAČNOM PARU DEVERDEK

Bracni par Deverdek najsrecniji na dodeli besplatnog VTO porgrama bolnice Beograd sa prof. dr Radulovicem i glumicom Jelenom Helc VeskovicLazareva subota, praznik dece kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donela je sreću bračnom paru Deverdek u humanitarnoj akciji izvlačenja besplatnog programa vantelesne oplodnje koji je dodelila Specijalna ginekološka bolnica "Beograd". 
 
Više od 100 parova je prisustvovalo izvlačenju, a srećni par je izvukla glumica i voditeljka Jelena Helc-Vesković koja je pružila pravu podršku svim parovima, jer i sama očekuje prinovu. 
 
 ĆNa ovaj način Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" daje svoj doprinos povećanju nataliteta i pomaže ljudima koji žele da se ostvare kao roditelji, a nisu u stanju da sami finansiraju postupak vantelesne oplodnje. Ovo je peta akcija po redu, a narednu ćemo organizovati u septembru mesecu, do kada se nadam da ćemo obezbediti donacije koje će doprineti da dodelimo više besplatnih programaĆ – prisutnima je rekao naš vrhunski stučnjak u oblasti humane reprodukcije, prof.dr Slobodan R. Radulović.
 
Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.
© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare