Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

LAZAREVA SUBOTA DONOSI BESPLATNU VANTELESNU OPLODNJU

Lazareva subota, praznik dece kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donosi i humanitarnu akciju izvlačenja jednog srećnog para koji će u Specijalnoj ginekološkoj bolnici "Beograd" dobiti besplatan program vantelesne oplodnje.

Srećni par će izvući glumica i voditeljka Jelena Helc-Vesković u subotu 12. aprila u 13 sati, u prostorijama Specijalne ginekološke bolnice "Beograd", Gospodar Jovanova 54, a radi potpune transparentnosti izvlačenja neophodno je prethodno prijavljivanje i lično prisustvo parova.
 
"Zvončići i vrbica krasiće jedno od, kako volimo da kažemo, "naše" dece koje će biti srećne ruke za one koji željno čekaju da se ostvare kao roditelji, a kojima aktuelna ekonomska kriza ne omogućava da sami finansiraju program vantelesne oplodnje" – kaže naš vrhunski stručnjak u oblasti humane reprodukcije, prof. dr Slobodan Radulović.
 
Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.
© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare