Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

Naša priča

Bogdan Dimic"Poštovani, javljamo vam da smo dobili zdravog dečaka Bogdana, teškog 3850 i dugačkog 52, dana 26.01.2016. zahvaljujuci vašoj klinici i vašem timu. Hvala vam od srca što ste nas učinili neizmerno srećnim i bogatim. Pozdrav od porodice Dimić."
4. februar 2016.

 

 

 

 

 


Vuk Kolarevic"Sreća postoji jer ste vi tu.

Moj sin Vuk Kolarević sada ima 6 godina."

Mama Daliborka

21. maj 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksa Kuljic

"Samo za vas Aleksa Kuljić iz Bileće... Hvala vam veliko! Život ste nam uljepšali! Aleksa sada ima punih 9 mjeseci i divno je djete... Uživamo sa našim Anđelom... Puno pozdrava! Kad dođemo u Beograd posjetićemo vas!"

18. maj 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beba Jovana Stankovic

"Jovana Stanković je rođena 21.01.2015. godine u Nišu. VTO rađena 06.05.2014. godine na vašoj klinici. Hvala vam na svemu što ste učinili da dobijemo našu malu princezu. Želimo vam dobro zdravlje, sreću u porodičnom životu i na poslovnom planu. Veliki pozdrav za kolektiv Specijalne bolnice na čelu sa dr Radulovićem od srećne porodice Stanković, Jovane, Slađane i Aleksandra iz Niša."

28. februar 2015.

 

 

 

 

 

 

Porodica Maric

Hvala našroj dragoj Svetlani Matić Vujašković na divnim fotografijama koje je podelila sa vama i nama. Mnogo se obradujemo kada vidimo radost i sreću jedne divne porodice, a srce nam je puno znajući da smo i mi jedan delić toga.
"Pozdrav celom vašem timu od porodice Matić!" napisala je mama Svetlana.
Bliznakinje Emilija i Olivera Matić rođene 2001. godine i Đorđe Matić 2004. 

4. oktobar 2014.

 

Porodica Spasić nas je neizmerno obradovala divnom porukom i fotografijom!
"Srećni praznici i puno uspeha u daljem radu, od porodice Spasić, a posebno od malog Vuka."

6. januar 2014.


 

 

 

 

 

 

 

PRVI PUT U SRBIJI ROĐENA BEBA MAME KOJA JE ZAČETA VANTELESNOM OPLODNJOM

 

U Srbiji se rodila prva beba mame koja je začeta vantelesnom oplodnjom. Rođenje Luke, važan je događaj za medicinsku istoriju Srbije, jer je on prva beba u našoj zemlji iz tzv. druge generacije vantelesne oplodnje.

 

Aleksandra Stojanovic drzi u narucju svo tek rodjenog sina LukuNaime, njegova mama Aleksandra, začeta je vantelesnom oplodnjom koju je uradio tim Specijalne ginekološke bolnice Beograd 1993. godine, a bebu je rodila iz trudnoće nastale prirodnim putem.


"Presrećni smo što je prvu bebu iz tzv. druge generacije vantelesne oplodnje u Srbiji rodila majka koja je na svet došla zahvaljujući vantelesnoj oplodnji koju je pre 21 godine uradio tim naše Specijalne bolnice "Beograd". Ovo je zaista višestruko važan događaj za medicinu Srbije, ali i za našu bolnicu koja i na ovaj način nastavlja da biva prva u svim segmentima humane reprodukcije u Srbiji" – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, jedan od naših najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju.

Prof. dr Radulović objašnjava da je rođenje bebe Luke važno, jer pokazuje da su neosnovane predrasude da deca rođena vantelesnom oplodnjom imaju lošije biološke predispozicije od dece rođene trudnoćom nastalom prirodnim putem. Takođe, još jednom je dokazano da činjenica da je osoba rođena vantelesnom oplodnjom uopšte ne utiče na reproduktivno zdravlje, odnosno da te osobe kasnije mogu da ostvare trudnoću prirodnim putem.

"Važno je i to što se naš Luka, rodio samo nekoliko godina posle rođenja prve bebe iz druge generacije vantelesne oplodnje u svetu. To pokazuje da medicina u Srbiji i u ovom segmentu drži korak sa svetom" – kaže prof. dr Radulović.

5. jun 2014.Glumica Ljiljana Jakšić rodila Dariju
 

Glumica Ljiljana Jaksic u Specijalnoj bolnici Beograd

Glumica Ljiljana Jakšić je 25. novembra rodila zdravu devojčicu Dariju i tako ostvarila svoj san da postane majka. Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ponosna je što je verom i znanjem svog stručnog tima omogućila Ljiljani da se u 52. godini ostvari i kao roditelj.


Ljiljana Jakšić, koja je široj javnosti poznata po ulozi Salvete u "Kursudžijama", porodila se carskim rezom u bolnici “Narodni front”, a trudnoću je ostvarila postupkom vantelesne oplodnje u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd”. Beba Darija ima tri i po kilograma, a dugačka je 52 centimetra.


"Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost", rekla je Ljiljana po izlasku iz porodilišta.

25. novembar 2013.

 
© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare