Gospodar Jovanova 54
11000 Beograd
+381 (0) 11 32 82 742
+381 (0) 60 01 200 96

O bolnici

Prof. dr Radulovic sa porodicama koje su dobile bebe uz pomoc tima bolnice Beograd

PRVI U SVIM SEGMENTIMA HUMANE REPRODUKCIJE

Specijalna ginekološka bolnica Beograd je PRVA privatna bolnica u Srbiji, što znači i PRVA privatna bolnica specijalizovana za ginekologiju i vantelesnu oplodnju.

Više od 20 godina našim pacijentima pružamo sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.

Specijalna ginekološka bolnica Beograd je upravo zato i klinika čiji Centar za vantelesnu oplodnju ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%. Ovaj podatak potvrđen je i od strane RFZO.

Naš tim predvodi jedan od naših najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju prof. dr Slobodan R. Radulović, a čine ga vrhunski stručnjaci iz oblasti ginekologije, urologije, embriologije, endokrinologije, mikrobiologije, genetike i psihologije. To garantuje da će sva neophodna ispitivanja u našoj bolnici biti sprovedena na adekvatan i najkvalitetniji način.

Rad smo počeli 1991. godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u našoj zemlji. Samo pet godina kasnije, 1996. godine prerastamo u prvu privatnu bolnicu kako bismo pacijentima omogućili da na jednom mestu mogu da dobiju najkvalitetnije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije i humane reprodukcije.

Danas u okviru Specijalne bolnice Beograd rade:

 

Bolnica sa izuzetnim osobljem i uslovima lečenja

Kvalitet bolnice i njenog stručnog kadra omogućava Vam da na jednom mestu i u najprijatnijim uslovima obavite sve – od prvog kontakta i razgovora sa vrhunskim lekarskim osobljem, preko različitih dijagnostičkih postupaka, sve do sofisticiranih metoda asistirane reprodukcije.

 

PRVI u svim segmentima humane reprodukcije, lečenja steriliteta i vTO

Prvi smo kao rutinske metode u lečenju neplodnosti uveli mikrofertilizaciju (ICSI), zamrzavanje embriona, jajnih ćelija i spermatozoida, in-vitro maturaciju, zamrzavanje jajnih ćelija i embriona metodom vitrifikacije, banku jajnih ćelija i banku spermatozoida, laserom asistirani hečing, embriotransver u stadijumu blastociste, itd.
 

Vođenje trudnoće

Buduće mame nam mogu poveriti svoje, i zdravlje svojih beba, i kod nas kontrolisati trudnoću i obaviti sve neophodne analize (laboratorijske, mikrobiološke, serološke), ginekološke preglede, ultrazvučne preglede uključujući doppler, color doppler, power doppler, ekspertni i 4D ultrazvučni preged u trudnoći, CTG, kao i eventualne intervencije (aplikacija serklaža, ispitivanje nasledne osnove ploda, prekid rane trudnoće, itd.).
 

Ginekološki pregledi

Specijalna bolnica Beograd pruža mogućnost i svih drugih ginekoloških dijagnostičkih postupaka i metoda, ultrazvučnih pregleda (doppler, color doppler, power doppler i 4D) organa male karlice i dojki, ginekoloških intervencija i hirurških operacija vezanih za ginekološko zdravlje žena.
 

Naučni i istraživački rad

Deo naše bolnice je i Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju. Rad ovog Centra dokazuje našu posvećenost naučno-istraživačkom radu i stalnom sticanju i širenju znanja o vantelesnoj oplodnji. Zato učestvujemo na relevantnim simpozijumima, ali i organizujemo stručne skupove i radionice (workshop-ove).
 

NAŠ TIM

Direktor bolnice,
ginekolog

Prof. dr Slobodan R. Radulović

Direktor embriološke
laboratorije,
ginekolog-embriolog

Dr sci. med. Bojana A. Savićević

Anesteziolog
Prim. dr Vukašin Lugonja

Integrativna medicina
Prof. dr Saša Stanišić

Ginekolog - akušer, citolog
Dr Marijana Šašić

Ginekolog - akušer
Prof. dr Ratomir Ganović

Urolog
Doc. dr Sreten Jovanović

Genetska laboratorija
Prof. Marko Babić

Psihološki savetnik
Dipl. psiholog Darja Živković

 

© Copyright 2013. All rights reserved. Design by NormaReclamare