Flat Preloader Icon

Doc. Dr Sci. Med Nebojša Zečević

Direktor bolnice, specijalista ginekologije i akušerstva

Dr_Nebojsa_Zecevic

Doc. Dr Sci. Med Nebojša Zečević je diplomirao, specijalizirao, magistrirao i doktorirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ponosi se što je otac troje dece, ali i time što je Medicinski fakultet završio sa prosečnom ocenom 9,64.

Posebnu posvećenost oblasti humane reprodukcije dr Zečević iskazao je i odbranom doktorske teze „Maternalni i perinatalni ishodi trudnoća nastalih vantelesnom oplodnjom kod žena starijeg životnog doba“.

Dr Zečević je specijalista ginekologije i akušerstva. Punih 20 godina radi u GAK „Narodni front” gde je sada i načelnik odeljenja za prijem i specijalističko konsultativne preglede. Suosnivač je klinike Alfa medica u Beogradu, a sada i direktor Specijalne ginekološke bolnice za lečenje steriliteta Beograd.

Član je Lekarske komore, Srpskog lekarskog društva, Udruženja za ginekološku onkologiju Srbije – UGOS i Udruženja za ginekološku endoskopiju Srbije – UGES.

Kontinuirano se usavršava na brojnim seminarima i kongresima u zemlji i inostranstvu (Srbija, Slovenija, Austrija, Italija, Holandija, Nemačka, Španija, Francuska, Japan) iz oblasti ginekologije i akušerstva, ginekološke onkologije, urologije, dijagnostike i dijagnostičko-operativne endoskopije. U procesu usavršavanja obavio je i jednomesečni klinički staž na odeljenju za infektivne i tropske bolesti u bolnici Oswaldo Cruz, Recife, Pernambuko u Brazilu.

Takođe, kao predavač i predavač po pozivu učestvuje na svim najvažnijim kongresima, seminarima i edukativnim programima u zemlji i svetu.

Zvaničnu biografiju dr Nebojše Zečevića možete preuzeti ovde.

Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096