Besplatan VTO – Poklon Specijalne Bolnice Beograd

19.10.2013. – Povodom Dečje nedelje Specijаlnа ginekološkа bolnicа zа lečenje sterilitetа “Beogrаd” poklonilа je besplаtаn progrаm vаntelesne oplodnje jednom od 119 brаčnih pаrovа koji su se prijаvili zа učestvovаnje u četvrtoj humаnitаrnoj аkciji, koju ovа bolnicа orgаnizuje nа svаkа tri mesecа.

“S obzirom da je izuzetno veliki broj parova želeo da učestvuje u ovoj akciji, doneli smo odluku da prijava za ovo izvlačenje važi i za sledeću humanitarnu akciju koja će tradicionalno biti organizovana i pred Novu godinu”- rekao je doktor Slobodan R. Radulović, osnivač Specijalne ginekoloske bolnice “Beograd”.

Dobitnika je izvukla trogodišnja Sonja, a poseban doprinos izvlačenju dala je naša dramska umetnica Ljiljana Jakšić, koja je ličnim primerom dokazala da se želja,upornost, a pre svega saradnja sa vrhunskim stručnjacima uvek isplati.

Na ovaj nacin Specijalna ginekoloska bolnica “Beograd” daje svoj doprinos povećanju nataliteta i pomaže ljudima koji žele da se ostvare kao roditelji, a nisu u stanju da sami finansiraju postupak vantelesne oplodnje.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096