Online Anamneza

Revolucionarno! Prva online anamneza steriliteta i konsultacije sa strucnim lekarskim timom posredstvom interneta Brzi odgovori – poverljivost zagarantovana! PRVA u svim segmentima humane reprodukcije, lecenja steriliteta i vantelesne oplodnje, Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” i PRVOM ONLINE ANAMNEZOM STERILITETA ne samo u Srbiji, vec i u ovom delu Evrope – nastavlja da unapreduje sve segmente usluga u oblasti vantelesne oplodnje. UPITNIK koji je pred Vama, sastoji se od 9 koraka i omogucava:
  • da saznate da li imate problem steriliteta
  • da, ukoliko imate problem steriliteta dobijete osnovnu anamnezu mailom u roku ne dužem od 7 dana
  • da zakažete svoj konsultativni pregled u ordinaciji
  • da Vaš konsultativni pregled traje krace i odmah bude usmeren na detaljnu anamnezu, licni razgovor sa lekarom i predlog procedure lecenja steriliteta odnosno vantelesne oplodnje.
Naš strucni lekarski tim postavlja anamnezu steriliteta na osnovu Vaših popunjenih upitnika. Dijagnostika steriliteta ima za cilj da se u kratkom vremenskom periodu omoguci davanje tacne informacije o uzroku neplodnosti i time omoguci usmeravanje na pravu terapiju. Popunjavanjem našeg UPITNIKA, prvi put ste u mogucnosti da ANAMNEZU STERILITETA dobijete i tako što ostajete kod svoje kuce! ROK – maksimum 7 dana! Kao i pre nego što dodete na konsultativni pregled u ordinaciju, neophodno je da ste prethodno uradili nekoliko dijagnostickih testova: ultrasonografska dijagnostika materice i jajnika, spermatogram, bazicni hormonski testovi. Upitnik je programiran tako da SVI VAŠI PODACI OSTAJU ZAŠTICENI. Mi poštujemo zakone, ali i lekarsku etiku. Svaki upitnik ima svoju šifru dostupnu samo našem lekarskom timu. Po Vašoj želji odgovor možete dobiti na Vaš e-mail ili kada dodete na konsultativni pregled koji zakažete u našoj ordinaciji. To i druge napomene upisujete u rubrici na kraju upitnika. Sreca je moguca – zato smo uvek prvi

Online Anamneza* obavezna polja

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096