Flat Preloader Icon

Online Anamneza

Revolucionarno! Prva online anamneza steriliteta i konsultacije sa strucnim lekarskim timom posredstvom interneta Brzi odgovori – poverljivost zagarantovana! PRVA u svim segmentima humane reprodukcije, lecenja steriliteta i vantelesne oplodnje, Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” i PRVOM ONLINE ANAMNEZOM STERILITETA ne samo u Srbiji, vec i u ovom delu Evrope – nastavlja da unapreduje sve segmente usluga u oblasti vantelesne oplodnje. UPITNIK koji je pred Vama, sastoji se od 9 koraka i omogucava:
  • da saznate da li imate problem steriliteta
  • da, ukoliko imate problem steriliteta dobijete osnovnu anamnezu mailom u roku ne dužem od 7 dana
  • da zakažete svoj konsultativni pregled u ordinaciji
  • da Vaš konsultativni pregled traje krace i odmah bude usmeren na detaljnu anamnezu, licni razgovor sa lekarom i predlog procedure lecenja steriliteta odnosno vantelesne oplodnje.
Naš strucni lekarski tim postavlja anamnezu steriliteta na osnovu Vaših popunjenih upitnika. Dijagnostika steriliteta ima za cilj da se u kratkom vremenskom periodu omoguci davanje tacne informacije o uzroku neplodnosti i time omoguci usmeravanje na pravu terapiju. Popunjavanjem našeg UPITNIKA, prvi put ste u mogucnosti da ANAMNEZU STERILITETA dobijete i tako što ostajete kod svoje kuce! ROK – maksimum 7 dana! Kao i pre nego što dodete na konsultativni pregled u ordinaciju, neophodno je da ste prethodno uradili nekoliko dijagnostickih testova: ultrasonografska dijagnostika materice i jajnika, spermatogram, bazicni hormonski testovi. Upitnik je programiran tako da SVI VAŠI PODACI OSTAJU ZAŠTICENI. Mi poštujemo zakone, ali i lekarsku etiku. Svaki upitnik ima svoju šifru dostupnu samo našem lekarskom timu. Po Vašoj želji odgovor možete dobiti na Vaš e-mail ili kada dodete na konsultativni pregled koji zakažete u našoj ordinaciji. To i druge napomene upisujete u rubrici na kraju upitnika. Sreca je moguca – zato smo uvek prvi

Online Anamneza* obavezna polja

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096