Flat Preloader Icon

Bolnica “BEOGRAD” i Goca Tržan donose dvostruku sreću

U uskršnjoj humanitarnoj akciji dodeljivanja dva besplatna programa vantelesne oplodnje koju u Dečijem kulturnom centru Beograd (ul. Takovska 8), u nedelju 5. aprila, deveti put organizuje Specijalna bolnica “Beograd“ dva najsrećnija para će izvući naša popularna pevačica Goca Tražan.

Učešćem u akciji ona i sama želi da doprinese razbijanju tabua koji na temu steriliteta još uvek postoje, kao i skretanju pažnje na temu koja ima veliki značaj u borbi za povećanje nataletita.
(foto: gloriamagazin.com)

O vantelesnoj oplodnji i sopstvenim iskustvima sa prisutnima će razgovorati specijalni gosti: porodica Deverdek koja je u jednoj od prošlogodišnjih akcija dobila ovaj besplatni program zahvaljujući kome danas ima blizance koji će se takođe pridružiti ovom događaju, i jednogodišnji Luka, prva beba u Srbiji iz tzv. druge generacije vantelesne oplodnje. Naime, njegova mama Aleksandra Stojanović je rođena pre 22. godine zahvaljujući programu VTO koji je uradio tim Specijalne bolnice “Beograd“.

Akcija simbolično počinje u 5 do 12, kako bi se i na taj način ukazalo na nužnost pružanja podrške parovima koji šansu da se ostvare kao roditelji dobijaju kroz programe vantelesne oplodnje za koje najčešće nemaju dovoljno sredstava.

Kao član Baby kluba, akciji se i ovog puta pridružio i “Miter international“, što znači da će i ovoga puta biti dodeljena dva besplatna programa.

Parovi koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje prijavljuju se do subote 4. aprila dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096