Flat Preloader Icon

Dodeljena dva besplatna programa VTO u humanitarnoj akciji povodom dečije nedelje 2014

Humanitarnoj akciji Specijalne bolnice “Beograd”, osmoj po redu, za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje prisustvovalo je više od 260 parova. Mala Darija je uz pomoć mame Ljiljane Jakšić sreću donela bračnim parovima Milojević i Jojić.
“Radi davanja doprinosa povećanju nataliteta pokrenuli smo inicijativu učlanjenja donatora u “Bebi-klub”, preko koga ćemo, nadam se, obezbediti sredstva za dodelu još više besplatnih programa vantelesne oplodnje”, istakao je profesor dr Slobodan Radulović. On je saopštio da će bračni par Deverdek, koji je u uskršnjoj akciji osvojio besplatan program vantelesne oplodnje, postati roditelji blizanaca. Specijalna bolnica “Beograd” ima najveću uspešnost ostvarenih trudnoća – čak 42 odsto.
humanitarna_akcija_decija_nedelja_2014

DUPLA SREĆA povodom dečije nedelje

Početak dečije nedelje ove godine je i početak prijavljivanja parova za osmu humanitarnu akciju Specijalne bolnice “Beograd” za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje. U ovim akcijama do sada je izvlačen jedan srećni par, ali će ovoga puta sreća biti dupla, odnosno biće izvučena dva para koji će dobiti besplatne programe vantelesne oplodnje.

Naime, u cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta Bolnica “Beograd” pokrenula je inicijativu učlanjenja donatora u Baby club,

humanitarna_akcija_Decija_nedelja_2014_1

kome i sama doprinosi tako što na svake dve trećine obezbeđenih sredstava za besplatnu vantelesnu oplodnju, ona izdvaja treću trećinu. Prvi član kluba ovih dana postao je “Miter international” zahvaljujući čemu će u ovoj akciji umesto jednog, biti izvučena dva para koja će dobiti besplatni program vantelesne oplodnje.

Prijave parova za učešće u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje mogu se podnositi do 18. oktobra kada će u 13 h u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje parova.

Srećne parove u ovoj akciji izvući će jednogodišnja Darija, ćerka glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52 godini života dobila dete zahvaljujući vantelesnoj oplodnji u Bolnici “Beograd”.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Foto izvor: Story

Ljiljana_Jaksici_cerka_Darija

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096