Domovina je tamo gde je porodica

Problem steriliteta danas ima svaka peta osoba, pa se ovom pitanju u sve većoj meri posvećuju sve razvijene zemlje. Vantelesna oplodnja srećom, više nije ni tabu ni bauk, a Srbija sa ponosom ističe da je u ovom domenu rame u rame sa svetom.

Domovina je tamo gde je porodica - 1

Mnogi ljudi iz inostranstva zbog toga, ali i činjenice da su programi vantelesne oplodnje daleko jeftiniji u Srbiji, odlučuju se da problem steriliteta prevaziđu tako što odlaze u Beograd.

“Sreća koju donosi roditeljstvo ne može se meriti sa bilo čime i zato najveći stručnjaci u vantelesnoj oplodnji čine tim Specijalne bolnice “Beograd”, koja ima i najveći stepen uspešnosti od čak 42% ostvarenih trudnoća.” – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, jedan od najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju u Srbiji.

On ističe da ova bolnica već više od 20 godina pacijentima pruža sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.

Kvalitet bolnice i njenog stručnog kadra čine da na jednom mestu i u najprijatnijim uslovima obavite sve – od prvog kontakta i razgovora sa vrhunskim lekarskim osobljem, preko različitih dijagnostičkih postupaka, sve do sofisticiranih metoda asistirane reprodukcije. U program vantelesne oplodnje uključeno je psihološko savetovalište, program ishrane i akupunkture, a potpuno revolucionarna usluga je i on-line anamneza, uputnik o sterilitetu koji možete popuniti posredstvom interneta od svoje kuče. Na odgovor stručnog tima ne čekate duže od 7 dana, a ujedno možete zakazati svoju prvu posetu bolnici.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096