Flat Preloader Icon

Domovina je tamo gde je porodica

Problem steriliteta danas ima svaka peta osoba, pa se ovom pitanju u sve većoj meri posvećuju sve razvijene zemlje. Vantelesna oplodnja srećom, više nije ni tabu ni bauk, a Srbija sa ponosom ističe da je u ovom domenu rame u rame sa svetom.

Domovina je tamo gde je porodica - 1

Mnogi ljudi iz inostranstva zbog toga, ali i činjenice da su programi vantelesne oplodnje daleko jeftiniji u Srbiji, odlučuju se da problem steriliteta prevaziđu tako što odlaze u Beograd.

“Sreća koju donosi roditeljstvo ne može se meriti sa bilo čime i zato najveći stručnjaci u vantelesnoj oplodnji čine tim Specijalne bolnice “Beograd”, koja ima i najveći stepen uspešnosti od čak 42% ostvarenih trudnoća.” – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, jedan od najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju u Srbiji.

On ističe da ova bolnica već više od 20 godina pacijentima pruža sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.

Kvalitet bolnice i njenog stručnog kadra čine da na jednom mestu i u najprijatnijim uslovima obavite sve – od prvog kontakta i razgovora sa vrhunskim lekarskim osobljem, preko različitih dijagnostičkih postupaka, sve do sofisticiranih metoda asistirane reprodukcije. U program vantelesne oplodnje uključeno je psihološko savetovalište, program ishrane i akupunkture, a potpuno revolucionarna usluga je i on-line anamneza, uputnik o sterilitetu koji možete popuniti posredstvom interneta od svoje kuče. Na odgovor stručnog tima ne čekate duže od 7 dana, a ujedno možete zakazati svoju prvu posetu bolnici.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096