Dupla sreća povodom dečije nedelje

Početak dečije nedelje ove godine je i početak prijavljivanja parova za osmu humanitarnu akciju Specijalne bolnice “Beograd“ za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje. U ovim akcijama do sada je izvlačen jedan srećni par, ali će ovoga puta sreća biti dupla, odnosno biće izvučena dva para koji će dobiti besplatne programe vantelesne oplodnje.

Naime, u cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta Bolnica “Beograd“ pokrenula je inicijativu učlanjenja donatora u Baby club, kome i sama doprinosi tako što na svake dve trećine obezbeđenih sredstava za besplatnu vantelesnu oplodnju,ona izdvaja treću trećinu. Prvi član kluba ovih dana postao je “Miter international“ zahvaljujući čemu će u ovoj akciji umesto jednog, biti izvučena dva para koja će dobiti besplatni program vantelesne oplodnje.

Prijave parova za učešće u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje mogu se podnositi do 18. oktobra kada će u 13 h u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje parova.

Srećne parove u ovoj akciji izvući će jednogodišnja Darija, ćerka glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52 godini života dobila dete zahvaljujući vantelesnoj oplodnji u Bolnici “Beograd“.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096