Humanitarna akcija povodom dečije nedelje

09.10.2013. – Svoju četvrtu humanitarnu akciju obezbeđivanja besplatnog programa vantelesne oplodnje za jedan par, Specijаlnа ginekološkа bolnicа “Beogrаd” organizuje povodom Dečije nedelje, a prijave se mogu podnositi do 19.10.2013. kada će biti organizovano i javno izvlačenje srećnog para.

S obzirom da ove godine Dečija nedelja posebnu pažnju posvećuje doprinosu stvaranja pozitivne klime za rađanje Specijаlnа ginekološkа bolnicа “Beogrаd” tom cilju daće soj doprinos i na ovaj način.

“Imajući u vidu ekonomsku situaciju, odlučili smo da organizujemo humanitarnu akciju i jednom bračnom paru omogućimoda se besplatno uključi u program vantelesne oplodnje. Nadamo se da ćemo im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja koja ne može da se meri ni sa jednom drugom u životu” – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, osnivač Specijalne bolnice “Beograd”, prve specijalizovane bolnice za ginekologiju i vantelesnu oplodnju u Srbiji, koja ima i najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća (42%).

Prof. dr Radulović ističe i da za ovo uključivanje u program vantelesne oplodnje mogu da se prijave i osobe sa invaliditetom, jer u okviru Bolnice “Beograd” radi i Centra za VTO invalida.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096