Flat Preloader Icon

Humanitarna akcija povodom dečije nedelje

09.10.2013. – Svoju četvrtu humanitarnu akciju obezbeđivanja besplatnog programa vantelesne oplodnje za jedan par, Specijаlnа ginekološkа bolnicа “Beogrаd” organizuje povodom Dečije nedelje, a prijave se mogu podnositi do 19.10.2013. kada će biti organizovano i javno izvlačenje srećnog para.

S obzirom da ove godine Dečija nedelja posebnu pažnju posvećuje doprinosu stvaranja pozitivne klime za rađanje Specijаlnа ginekološkа bolnicа “Beogrаd” tom cilju daće soj doprinos i na ovaj način.

“Imajući u vidu ekonomsku situaciju, odlučili smo da organizujemo humanitarnu akciju i jednom bračnom paru omogućimoda se besplatno uključi u program vantelesne oplodnje. Nadamo se da ćemo im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja koja ne može da se meri ni sa jednom drugom u životu” – kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, osnivač Specijalne bolnice “Beograd”, prve specijalizovane bolnice za ginekologiju i vantelesnu oplodnju u Srbiji, koja ima i najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća (42%).

Prof. dr Radulović ističe i da za ovo uključivanje u program vantelesne oplodnje mogu da se prijave i osobe sa invaliditetom, jer u okviru Bolnice “Beograd” radi i Centra za VTO invalida.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096