Flat Preloader Icon

Humanitarna akcija povodom dečije nedelje

19.10.2013. – Povodom Dečije nedelje Specijаlnа ginekološkа bolnicа zа lečenje sterilitetа “Beogrаd” poklonilа je besplаtаn progrаm vаntelesne oplodnje jednom od 119 brаčnih pаrovа koji su se prijаvili zа učestvovаnje u četvrtoj humаnitаrnoj аkciji, koju ovа bolnicа orgаnizuje nа svаkа tri mesecа. “S obzirom da je izuzetno veliki broj parova želeo da učestvuje u ovoj akciji, doneli smo odluku da prijava za ovo izvlačenje važi i za sledeću humanitarnu akciju koja će tradicionalno biti organizovana i pred Novu godinu” – rekao je doktor Slobodan R. Radulović, osnivač Specijalne ginekoloske bolnice “Beograd”.
Humanitarna akcija povodom dečije nedelje - 1

Dobitnika je izvukla trogodišnja Sonja, a poseban doprinos izvlačenju dala je naša dramska umetnica Ljiljana Jakšić, koja je ličnim primerom dokazala da se želja, upornost, a pre svega saradnja sa vrhunskim stručnjacima uvek isplati.

Na ovaj način Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” daje svoj doprinos povećanju nataliteta i pomaže ljudima koji žele da se ostvare kao roditelji, a nisu u stanju da sami finansiraju postupak vantelesne oplodnje.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096