Lazareva subota donela besplatnu vantelesnu oplodnju bračnom paru Deverdek

Lazareva subota, praznik dece kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donela je sreću bračnom paru Deverdek u humanitarnoj akciji izvlačenja besplatnog programa vantelesne oplodnje koji je dodelila Specijalna ginekološka bolnica “Beograd”.

Više od 100 parova je prisustvovalo izvlačenju, a srećni par je izvukla glumica i voditeljka Jelena Helc-Vesković koja je pružila pravu podršku svim parovima, jer i sama očekuje prinovu.
Uskrsnja_humanitarna_akcija_2014

“Na ovaj način Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” daje svoj doprinos povećanju nataliteta i pomaže ljudima koji žele da se ostvare kao roditelji, a nisu u stanju da sami finansiraju postupak vantelesne oplodnje. Ovo je peta akcija po redu, a narednu ćemo organizovati u septembru mesecu, do kada se nadam da ćemo obezbediti donacije koje će doprineti da dodelimo više besplatnih programa“ – prisutnima je rekao naš vrhunski stučnjak u oblasti humane reprodukcije, prof. dr Slobodan R. Radulović.

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn