Lazareva subota donosi besplatnu vantelesnu oplodnju

Lazareva subota, praznik dece, kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donesi i humanitarnu akciju izvlaćenja jednog srećnog para koji će u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd” dobiti besplatan program vantelesne oplodnje.

Akcija će biti organizovana u subotu 12. aprila u 13 sati, u prostorijama Specijalne ginekološke bolnice “Beograd”, Jovanova 54, a radi potpune transparentnosti izvlačenja neophodno je prethodno prijavljivanje i lično prisustvo parova. Uskrsnja_humanitarna_akcija2014-najava

“Zvončići i vrbica krasiće jedno od, kako volimo da kažemo “naše” dece koje će biti srećne ruka za one koji željno čekaju da se ostvare kao roditelji, a kojima aktuelna ekonomska kriza ne omogućava da sami finansiraju program vantelesne oplodnje” – kaže naš vrhunski stručnjak u oblasti humane reprodukcije, prof dr Slobodan Radulović.

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096