Flat Preloader Icon

Lazareva subota donosi besplatnu vantelesnu oplodnju

Lazareva subota, praznik dece kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donosi i humanitarnu akciju izvlačenja jednog srećnog para koji će u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd” dobiti besplatan program vantelesne oplodnje.

Srećni par će izvući glumica i voditeljka Jelena Helc-Vesković u subotu 12. aprila u 13 sati, u prostorijama Specijalne ginekološke bolnice “Beograd”, Gospodar Jovanova 54, a radi potpune transparentnosti izvlačenja neophodno je prethodno prijavljivanje i lično prisustvo parova.

“Zvončići i vrbica krasiće jedno od, kako volimo da kažemo, “naše” dece koje će biti srećne ruke za one koji željno čekaju da se ostvare kao roditelji, a kojima aktuelna ekonomska kriza ne omogućava da sami finansiraju program vantelesne oplodnje” – kaže naš vrhunski stručnjak u oblasti humane reprodukcije, prof. dr Slobodan Radulović.

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096