Lazareva subota donosi besplatnu vantelesnu oplodnju

Lazareva subota, praznik dece kojim počinju veliki Vaskršnji praznici, donosi i humanitarnu akciju izvlačenja jednog srećnog para koji će u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd” dobiti besplatan program vantelesne oplodnje.

Srećni par će izvući glumica i voditeljka Jelena Helc-Vesković u subotu 12. aprila u 13 sati, u prostorijama Specijalne ginekološke bolnice “Beograd”, Gospodar Jovanova 54, a radi potpune transparentnosti izvlačenja neophodno je prethodno prijavljivanje i lično prisustvo parova.

“Zvončići i vrbica krasiće jedno od, kako volimo da kažemo, “naše” dece koje će biti srećne ruke za one koji željno čekaju da se ostvare kao roditelji, a kojima aktuelna ekonomska kriza ne omogućava da sami finansiraju program vantelesne oplodnje” – kaže naš vrhunski stručnjak u oblasti humane reprodukcije, prof. dr Slobodan Radulović.

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća – čak 42%, a ovaj vid humanitarnih akcija organizuje tri puta godišnje i kroz humanost daje svoj doprinos povećanju nataliteta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn