Flat Preloader Icon

Leontina, Goca Tržan i Ljiljana Jakšić, podržale humanitarnu akciju dodele besplatnih vantelesnih oplodnji

Devetu humanitarnu akciju dodele vantelesnih oplodnja koju je u susret Uskrsu organizovala Specijalna bolnica “Beograd” u Dečjem kulturnom centru obeležila je i velika podrška koju su svojim prisustvom i rečima dali i specijalni gosti.

Leontina_uskrsnja_humanitarna_akcija

Akciju su svesrdno podržale pevačice Goca Tržan i Leontina Vukomanović koja je u veoma emotivnom obraćanju prisutnima rekla da je izuzetno značajno da se ovakve akcije realizuju i da je najlepši zvuk na svetu bebin plač. Goca Tržan je zbog bolesti bila sprečena da prisustvuje, ali se prisutnima obratila telefonom i dala svoju nesebičnu podršku.
Događaju je prisustvovala i glumica Ljiljana Jakšić sa ćerkom Darjom, koju je zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobila u 52. godini poručivši svim prisutnim parovima da je najvažnije da istraju u želji da se ostvare kao roditelji.

 

Lepu i veoma emotivnu atmosferu koja je vladala u prepunoj sali Dečijeg kulturnog centra, nauskrsnja_humanitarna_akcija_
najlepši način su uveličali dvomesečni Luka i Luna Deverdek, blizanci koji su došli na svet zahvaljujući besplatnom programu vantelesne oplodnje koji su njihovi roditelji dobili u prošlogodišnjoj uskršnjoj akciji, kao i Aleksandra Stojanović koja je pre 22 godine rođena zahvaljujući programu VTO koji je uradio naš tim, a koja je mama jednogodišnjeg Luke, prve bebe u Srbiji iz tzv. druge generacije vantelesne oplodnje.

Više od 300 zainteresovanih učestvovalo je u ovoj humanitarnoj akciji koja je simbolično počela u 5 do 12, kako bi se i na taj način ukazalo na nužnost pružanja podrške parovima, koji šansu da se ostvare kao roditelji dobijaju kroz programe VTO za koje najčešće nemaju dovoljno sredstava. Vantelesnu oplodnju ovaj put, kao uskršnji dar, dobili su bračni parovi Vulić i Petrović.

Specijalna bolnica “Beograd“ u svakoj humanitarnoj akciji tri puta godišnje izvlači jedan par kome dodeljujeuskrsnja_humanitarna_akcija_2015
besplatan program VTO, a kao član Baby kluba učestvuje i sa trećinom sredstava za svaku sledeću vantelesnu oplodnju koju podrži i neka druga organizacija. I ovoga puta to je bio
“Miter international“, pa su dodeljena dva besplatna programa.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096