Flat Preloader Icon

Ljiljana Jakšić i ćerka Darija gošće emisije “Praktična žena” (video)

“Važno je verovati, biti uporan i čuvati dobre ljude koje imate oko sebe” kaže glumica Ljiljana Jakšić koja je ostvarila najveći životni san kada je dobila ćerku Dariju u čijem odrastanju sada beskrajno uživa.
ljiljana_jakšić
U emisiji Praktična žena Ljilja je pričala o svom pozitivnom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom, trudnoći i roditeljstvu u zrelim godinama, ali i Specijalnoj bolnici “Beograd” i čuvenom profesoru Raduloviću koji je pomogao da tu najveću želju i ispuni.

Trogodišnja Darija je, takođe, ovom prilikom dala nemerljiv doprinos emisiji Praktična žena samom svojom pojavom, ali i besprekornim recitacijama u kojima su uživali svi gosti u studiju, kao i televizijski gledaoci.

Da podsetimo, Ljiljana je 26. novembra 2013. godine je, carskim rezom, rodila zdravu i pravu devojčicu nakon trudnoće ostvarene uz pomoć postupka vantelesne oplodnje koju je uradio tim Specijalne bolnice “Beograd” na čelu sa prof. dr Slobodanom Radulovićem.

“Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost”, rekla je Ljilja tada po izlasku iz porodilišta.

Sreća je moguća.

Pogledajte i uživajte.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096