Nova podrška – naše psihološko savetovalište

U Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd“ smo otvorili i psihološko savetovalište za parove koji prolaze kroz proces vantelesne oplodnje. Naše savetovalište se rukovodi integrativnim pristupom i za cilj ima pružanje psihološke podrške, razgovor o iskustvima vezanim za sam proces VTO, ublažavanje i otklanjenje stresa i anksioznosti, kao i stručno usmeravanje razgovora među partnerima.

psiholosko_savetovaliste_vesti
U Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd“ smo otvorili i psihološko savetovalište za parove koji prolaze kroz proces vantelesne oplodnje. Potreba je utoliko veća jer su savetovališta pri Domovima zdravlja prebukirana, a pri gradu je nedavno ugašeno.

Naše savetovalište se rukovodi integrativnim pristupom i za cilj ima pružanje psihološke podrške, razgovor o iskustvima vezanim za sam proces VTO, ublažavanje i otklanjenje stresa i anksioznosti, kao i stručno usmeravanje razgovora među partnerima. Jača se psihološka stabilnost parova,racionalno se sagledavaju aktuelni događaji i samim tim se utiče da se osnaže sopstveni kapaciteti da bi se što lakše i uspešnije prošlo kroz proces VTO.

Razgovore može zakazati u svakom trenutku svih 7 dana u nedelji tokom čitave godine, posredstvom naše dežurne službe čiji je broj telefona: 011/32 82 742

Osnovna pitanja možete postaviti i mailom: darjazivkovic@gmail.com

Svakim radnim danom, osim petka, od 14 do 15 časova, naša psihološka savetnica Darja Živković odgovaraće i na Vaša pitanja telefonom. Od 15 časova predviđeni su razgovori sa parovima, ili individualni razgovori, u trajanju od 45 minuta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn