Nova podrška – naše psihološko savetovalište

U Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd“ smo otvorili i psihološko savetovalište za parove koji prolaze kroz proces vantelesne oplodnje. Naše savetovalište se rukovodi integrativnim pristupom i za cilj ima pružanje psihološke podrške, razgovor o iskustvima vezanim za sam proces VTO, ublažavanje i otklanjenje stresa i anksioznosti, kao i stručno usmeravanje razgovora među partnerima.

psiholosko_savetovaliste_vesti
U Specijalnoj ginekološkoj bolnici “Beograd“ smo otvorili i psihološko savetovalište za parove koji prolaze kroz proces vantelesne oplodnje. Potreba je utoliko veća jer su savetovališta pri Domovima zdravlja prebukirana, a pri gradu je nedavno ugašeno.

Naše savetovalište se rukovodi integrativnim pristupom i za cilj ima pružanje psihološke podrške, razgovor o iskustvima vezanim za sam proces VTO, ublažavanje i otklanjenje stresa i anksioznosti, kao i stručno usmeravanje razgovora među partnerima. Jača se psihološka stabilnost parova,racionalno se sagledavaju aktuelni događaji i samim tim se utiče da se osnaže sopstveni kapaciteti da bi se što lakše i uspešnije prošlo kroz proces VTO.

Razgovore može zakazati u svakom trenutku svih 7 dana u nedelji tokom čitave godine, posredstvom naše dežurne službe čiji je broj telefona: 011/32 82 742

Osnovna pitanja možete postaviti i mailom: darjazivkovic@gmail.com

Svakim radnim danom, osim petka, od 14 do 15 časova, naša psihološka savetnica Darja Živković odgovaraće i na Vaša pitanja telefonom. Od 15 časova predviđeni su razgovori sa parovima, ili individualni razgovori, u trajanju od 45 minuta.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096