Flat Preloader Icon

Otvoren prvi centar za reproduktivno zdravlje u Beogradu

Blic, 11.12.2010. – Centar za reproduktivno zdravlje osoba sa invaliditetom, prvi te vrste u regionu, otvoren je danas u Beogradu.
Specijalna bolnica “Beograd” i nevladina organizacija Centar za inovativne aktivnost, koje su i najzaslužnije za realizaciju tog projekta, izrazili su zadovoljstvo što će osobe sa invaliditetom ubuduće moći da na jednom mestu dobiju sve informacije o mogućnostima da postanu roditelji.
Direktor Specijalne bolnice “Beograd” Slobodan Radulović izjavio je tim povodom da je ta zdravstvena ustanova odlučila da “reproduktivno zdravlje osoba sa invaliditetom stavi u fokus svojih budućih aktivnosti”.
Projekat otvaranja prvog centra takve vrste u jugoistočnoj Evropi rezultat je inicijative nevladine organizacije Centar za inovativne aktivnosti iz Beograda.
Predstavnik Centra Nenad Stojanović najavio je da će ta nevladina organizacija intenzivno sarađivati sa Specijalnom bolnicom “Beograd” na informisanju osoba sa invaliditetom o mogućnostima vantelesne oplodnje.
Ministarstvo zdravlja Srbije takođe je podržalo taj projekat, kao i niz udruženja osoba sa invaliditetom, a današnjem otvaranju prisustvovali su čelnici vranjskog, beogradskog i somborskog udruženja paraplegičara i kvadriplegičara, kao i Udruženje žena sa invaliditetom “Impuls” iz Bjeljine.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096