Uskršnja dodela besplatnih programa vantelesne oplodnje 2015

U Dečjem kulturnom centru Beograd (ul. Takovska 8) , u nedelju 5. aprila i povodom ovogodišnjeg Uskrsa, biće organizovana humanitarna akcija dodeljivanja dva besplatna programa vantelesne oplodnje koju deveti put organizuje Specijalna bolnica “Beograd”. Akcija simbolično počinje u 5 do 12, kako bi se i na taj način ukazalo na nužnost pružanja podrške parovima koji šansu da se ostvare kao roditelji dobijaju kroz programe vantelesne oplodnje za koje najčešće nemaju dovoljno sredstava.

Bolnica “Beograd” u svakoj humanitarnoj akciji tri puta godišnje izvlači jedan par kome dodeljuje besplatan program vantelesne oplodnje, a kao član Baby kluba učestvuje i sa trećinom sredstava za svaku sledeću vantelesnu oplodnju koju podrži i neka druga organizacija, institucija ili preduzeće. Akciji se i ovog puta pridružio i “Miter international”, što znači da će i ovoga puta biti dodeljena dva besplatna programa.

uskrs
Parovi koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje prijavljuju se do subote 4. aprila dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096