Uskršnja dodela besplatnih programa vantelesne oplodnje

U Dečijem kulturnom centru Beograd (ul. Takovska 8) u nedelju 5. aprila i povodom ovogodišnjeg Uskrsa, biće organizovana humanitarna akcija dodeljivanja dva besplatna programa vantelesne oplodnje koju deveti put organizuje Specijalna bolnica „Beograd“. Akcija simbolično počinje u 5 do 12, kako bi se i na taj način ukazalo na nužnost pružanja podrške parovima koji šansu da se ostvare kao roditelji dobijaju kroz programe vantelesne oplodnje za koje najčešće nemaju dovoljno sredstava.

Bolnica „Beograd“ u svakoj humanitarnoj akciji tri puta godišnje izvlači jedan par kome dodeljuje besplatan program vantelesne oplodnje, a kao član Baby kluba učestvuje i sa trećinom sredstava za svaku sledeću vantelesnu oplodnju koju podrži i neka druga organizacija, institucija ili preduzeće.

Akciji se i ovog puta pridružio i „Miter international“, što znači da će i ovoga puta biti dodeljena dva besplatna programa.

Parovi koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje prijavljuju se do subote 4. aprila dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn