Flat Preloader Icon

Vantelesna oplodnja o trošku RFZO u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “BEOGRAD”

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” spremna je da odmah prihvati sve parove koji se kod Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje izjasne da postupak vantelesne oplodnje žele da obave u ovoj bolnici specijalizovanoj za lečenje steriliteta.

Poznata kao bolnica koja je prva u svim segmentima humane reprodukcije u Srbiji, Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima izuzetno visok stepen uspešnosti oplodnje (čak 42%) i predstavlja jednu od bolnica koje su činile Konzorcijum koji je sa RFZO potpisao Ugovor o postupku vantelesne oplodnje o trošku države.

“Spremni smo da odmah prihvatimo sve parove koji se u RFZO izjasne da žele da uz pomoć našeg stručnog tima dođu do potomstva, jer znamo da su već suviše čekali da se ovaj tender konačno realizuje” – kaže prof. dr Slobodan Radulović, jedan od naših najpriznatijih stručnjaka u oblasti humane reprodukcije.

Procedura predviđa da se parovi koji su ispunili uslove za postupak vantelesne oplodnje o trošku države, kod RFZO izjasne u kojoj od bolnica koje čine Konzorcijum koji je potpisao Ugovor, žele da obave postupak.

Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” se za ovaj postupak spremala već šest meseci, tako da će parovi biti prihvaćeni odmah, bez čekanja.

“Bolnica “Beograd” će i ovim parovima obezbediti besplatne tretmane akupunkture i savetovanja o ishrani, kao svoj doprinos uspešnosti tretmana” – kaže prof. dr Radulović.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096