ANESA

Neinvazivna dijagnostička analiza – ANESA, predstavlja put koji vodi ka dostizanju balansu organizma i zato je Spеciјаlnа bоlnicа “Beograd” uvela kao još jedan besplatni program podrške lečenja steriliteta i uspešne vantelesne oplodnje.

anesa1
ANESA metoda omogućava lekaru da sagleda ukupno stanje organizma pacijenta ili njegovih pojedinih delova, kao i da oceni uticaj okoline na zdravlje pacijenta. Metoda je potpuno bezbedna i konforna.

Podaci se dobijaju ukrštanjem osnovnihanesa2 podataka o pacijentu, parametara okruženja i posebnim merenjem temperature na biološki aktivnim tačkama ljudskog tela.To merenje se obavlja upotrebom 5 senzora koji se postavljaju na referentnim, preciznim tačkama u zonama leve i desne karotide (vratne arterije), oba pazuha i pupka.

Dijagnostika traje od 3 – 6 minuta, a lekar odmah dobija izveštaj sa 137 parametara funkcija organizma.
Ti podaci obuhvataju parametre koji se tiču kardiovaskularnog sistema, cirkulacije, endokrinog, imunološkog i centralnog nervnog sistema, respiratornih i enzimskih funkcija i ukupnog (dis)balansa organizma.

Uz laboratorijske i druge dijagnostičke nalaze, ANESA metoda omogućava lekaru da sagleda ukupno stanje organizma pacijenta, postavi precizniju dijagnozu, odredi najadekvatniji način lečenja i da preporuke za ukupno ponašanja pacijenta koje će dovesti do bržeg rešenja problema i postizanja cilja.

Preporuke koje koje pacijent dobija uz anesa3individualni plan lečenja, obuhvataju i niz postupaka integrativne medicine
kao što su određeni način ishrane i usvajanje koncepta zdravih stilova života, akupunktura i psihološka podrška (psihološki testovi i savetovanje).

ANESA metoda je višestruko sertifikovana i već deset godina se koristi širom Evrope, u Rusiji, Kini i drugim zemljama. Metoda uključuje matematičke algoritme i visokorazvijeni softver, izumeli su je ukrajinski naučnici koji je i kontinuirano
razvijaju i testiraju u kredibilnim laboratorijama i institutima.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096