Flat Preloader Icon

ANESA

Neinvazivna dijagnostička analiza – ANESA, predstavlja put koji vodi ka dostizanju balansu organizma i zato je Spеciјаlnа bоlnicа “Beograd” uvela kao još jedan besplatni program podrške lečenja steriliteta i uspešne vantelesne oplodnje.

anesa1
ANESA metoda omogućava lekaru da sagleda ukupno stanje organizma pacijenta ili njegovih pojedinih delova, kao i da oceni uticaj okoline na zdravlje pacijenta. Metoda je potpuno bezbedna i konforna.

Podaci se dobijaju ukrštanjem osnovnihanesa2 podataka o pacijentu, parametara okruženja i posebnim merenjem temperature na biološki aktivnim tačkama ljudskog tela.To merenje se obavlja upotrebom 5 senzora koji se postavljaju na referentnim, preciznim tačkama u zonama leve i desne karotide (vratne arterije), oba pazuha i pupka.

Dijagnostika traje od 3 – 6 minuta, a lekar odmah dobija izveštaj sa 137 parametara funkcija organizma.
Ti podaci obuhvataju parametre koji se tiču kardiovaskularnog sistema, cirkulacije, endokrinog, imunološkog i centralnog nervnog sistema, respiratornih i enzimskih funkcija i ukupnog (dis)balansa organizma.

Uz laboratorijske i druge dijagnostičke nalaze, ANESA metoda omogućava lekaru da sagleda ukupno stanje organizma pacijenta, postavi precizniju dijagnozu, odredi najadekvatniji način lečenja i da preporuke za ukupno ponašanja pacijenta koje će dovesti do bržeg rešenja problema i postizanja cilja.

Preporuke koje koje pacijent dobija uz anesa3individualni plan lečenja, obuhvataju i niz postupaka integrativne medicine
kao što su određeni način ishrane i usvajanje koncepta zdravih stilova života, akupunktura i psihološka podrška (psihološki testovi i savetovanje).

ANESA metoda je višestruko sertifikovana i već deset godina se koristi širom Evrope, u Rusiji, Kini i drugim zemljama. Metoda uključuje matematičke algoritme i visokorazvijeni softver, izumeli su je ukrajinski naučnici koji je i kontinuirano
razvijaju i testiraju u kredibilnim laboratorijama i institutima.

Online Formulari

Iskoristite mogućnost slanja online anamneze kao i formulara zakazivanja konsultacija u našoj bolnici.

Podelite sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Važno obaveštenje

PROMENA ADRESE

Poštovani posetioci, Specijalna ginekoloska bolnica Beograd će

od subote 28. novembra 2020.

biti preseljena na novu lokaciju:

Novi Beograd blok 26
ul. Antifašističke borbe 2a
(kod Crkve Sv. Simeona)
U periodu preseljenja, bolnički mobilni kontakt telefon
će biti dostupan 24/7 – +381 60 0120 096